Goudse Zorgwafelactie 2020 - Tafelronde 29 Gouda
7469
page-template-default,page,page-id-7469,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Goudse Zorgwafelactie 2020

Graag vragen wij jullie aandacht voor een prachtig initiatief met een mooie impact op Gouda: De Goudse Zorgwafelactie 2020.


De Ronde Tafel Gouda koopt stroopwafels in bij de onlangs doorgestarte bakkerij Van den Berg, en deelt die uit aan alle zorgmedewerkers van het Groene Hart Ziekenhuis, als blijk van waardering voor hun inzet in een periode waar er veel van hen wordt gevraagd. Door een gunstige inkoopprijs zijn we in staat de opbrengsten volledig te doneren aan de Kinderboerderij Gouda.

DRIE KEER IMPACT

Met deze actie hebben we op drie manieren impact voor Gouda:

1. We helpen een lokale ondernemer (Bakkerij Van den Berg) in een lastige tijd met omzet en publiciteit
2. Het zorgpersoneel van GHZ krijgt een welverdiende blijk van waardering, ze staan er namelijk allemaal nu het zo hard nodig is
3. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden krijgt financiële hulp

HELP JIJ ONS OOK MEE?

De Ronde Tafel Gouda kan dit natuurlijk niet alleen! Daarom zijn we zijn op zoek naar sponsoren om deze actie tot een groot succes te maken. We hebben in totaal minimaal 2.500 pakjes nodig om al het zorgpersoneel van het GHZ te kunnen verrassen. Daar stopt het echter niet! Doel is om zoveel mogelijk pakjes stroopwafels te bereiken, zodat we na het zorgpersoneel ook nog zoveel mogelijk verpleeghuizen in Gouda kunnen verrassen.

Al vele bedrijven hebben ervoor gekozen om bij te dragen aan deze actie. Wat een support tot nu toe!

Sponsoring

Als bedrijf of particulier kan je ervoor kiezen de actie te sponsoren voor €3,50 per pakje stroopwafels. Dus stel je sponsort 200 pakjes, dan krijg je een sponsor factuur van €700,- euro en kunnen wij dankzij jullie 200 zorgmedewerkers in het zonnetje zetten! Bestel je meer dan 100 pakjes dan komt je bedrijfslogo of bedrijfsnaam op een bord bij de overhandiging van de stroopwafels met de Burgemeester aan het GHZ personeel en wordt je bedrijfsnaam meegenomen op deze website.

Zelf meesnoepen

Mocht je niet alleen het zorgpersoneel een lekkere stroopwafel cadeau willen doen maar ook zelf een pakje stroopwafels erbij willen krijgen, dan werkt het nèt iets anders; voor €5,00 krijg jij zelf een pakje stroopwafels én geven wij er tegelijkertijd ééntje cadeau aan het zorgpersoneel.

We zien jouw sponsoring en/of bestelling graag tegemoet via stroopwafelactieRT29@gmail.com


UITREIKING STROOPWAFELS OP 25 NOVEMBER


Op 25 november overhandigen wij, samen met onze Burgemeester, de stroopwafels aan het zorgpersoneel. Zo zorgen we er samen voor dat het zorgpersoneel de waardering krijgt die ze verdienen.

Teller van het aantal pakjes stroopwafels staat op dit moment op:


7946SPONSORS


Hieronder alle bedrijven die hebben bijgedragen aan de actie. Bedankt voor jullie overweldigende steun!Gebroeders Geukes BVLVM Capital